mandag 24. august 2009

King Size Slåbrok Tilda


Denne slåbrok tildaen har jeg sydd før også, men da i original størrelsen. Denne gangen har jeg forstørret mønsteret til 150% derfor har jeg kalt den king size slåbrok tilda. Hun har fått hvit fleece slåbrok og stripete pysjamasbukse. "tutter" i håret må man ha når man akkurat har stått opp :)

Håper alle har hatt en fin sommer
Nå kommer høsten og da er det på tide å finne fram
Tilda bøkene igjen.

De fleste har nok helt sikkert fått med seg alle de nye flotte produktene som Tone Finnanger kommer med nå i høst. Har du enda ikke sett de så ta turen innom panduro.no for en titt. Jeg gleder meg iallefall utrolig til de nye figurene blir tilgjengelige for salg.

klem Virre

7 kommentarer:

 1. Så utrolig fin hun var!! Lurer på om det er enklere/mindre knotete å sy større figurer? Lurer på om jeg skal satse på en større utgave første gangen jeg skal sy en slik...

  SvarSlett
 2. Så flott Tilda du har laget! Og hyggelig å se litt aktivitet på siden her igjen :)

  SvarSlett
 3. Den var super herlig...ja jeg gleder meg også til å ta frem Tildabøker og begynne å sy igjen. :)

  SvarSlett
 4. vilken underbar Tilda-docka. Färdig att gå på S.P.A, du är grymt duktig på att pyssla och det ser professionellt ut. ha en skön vecka, klem Malin

  SvarSlett
 5. Såå morsom sovesveis! Er så imponert over dere alle her inne, sjøl er jeg ingen mester med symaskina :o( Keep up the good work, ladies!

  SvarSlett
 6. Takk for hilsen på bloggen min. Jeg har ikke hatt mønster et til Anna Ka til broderimappa, men har laget den uten mønster så den er veldig lik slik den er på mønsteret.
  Artige engler på bloggen din

  SvarSlett
 7. Veldig flott Tilda ja ;)

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin