søndag 8. februar 2009

Anonym kommentar :(

Anonym har lagt inn en ny kommentar på innlegget ditt Mors dag :):
HeiNå må jeg spørre om en ting. Jeg har lest denne bloggen siden den dukket opp og lurer på om du er Norsk eller bruker google sin Norske ordbok. Her er det mye gramatisk feil. Å jeg skjønner ikke helt hva du mener med flere av tingene du skriver?!? Ikke for å være frekk altså. Kunne vært greit å vite hvor du kommer fra Norge???- Jeg lover, Jeg skal ikke "skrive" mer på blogg. (Jeg skal publisere bare bilder) .
- Jeg er Norsk jente men fra Portugal derfor jeg må lære meg hverdag, og dere kan ikke tro på, men jeg øver mye :( Beklager hvis gjorde jeg feil :(

Klem fra Célia...
Beklager igjen ... :(

12 kommentarer:

 1. Ikkje vær lei deg for den kommentaren! Avsendaren har sikkert ikkje meint å såra deg, men lurte sikkert på om du er norsk eller ei. Viss du er frå Portugal, så er du jo kjempeflink å skriva norsk!!! Stå på! Øvelse gjer mester!
  Som sagt; ikkje vær lei deg!!!
  Ha ein kjekke dag!
  Fyrste gong eg er innom her, så nå må eg kikka gjennom bloggen din.

  SvarSlett
 2. Hei, Fortsett å skrive norsk. Du er kjempeflink og kreativ. Du har en inspirerende blogg. Søndagsklem Siv

  SvarSlett
 3. Tusen tusen tusen takk for hyggelig kommentar :)
  Søndagsklem til deg også :)

  SvarSlett
 4. Flott at du skriver på norsk. Ikke slutt med det!Kjempefin blogg!

  SvarSlett
 5. Ikke bry deg om en slik anonym kommentar! Jeg er sikker på at vi er mange som følger med på bloggen din og setter pris på innleggene dine, både de med bilder og de med tekst!:)Så fortsett å skriv på den fine bloggen din!:)

  SvarSlett
 6. Ikke bry deg om en slik anonym kommentar! jeg er sikker på at vi er mange som følger med på bloggen din og setter pris på innleggene dine, både de med bilder og de med tekst!:) Så fortsett å skriv på den fine bloggen din!:)

  SvarSlett
 7. Tror nok at anonym kun lurte på om du var fra Norge eller fra et annet land. Bruk bloggen til å skrive så mye du vil. Øving gjør mester. God klem:O)

  SvarSlett
 8. Fortsett å skrive, det har da ingenting å si om gramatikken er litt feil innimellom. Anonym skriver forøvrig ikke korrekt selv (det gjør nok ikke jeg heller)- og det spiller ingen rolle! Du har ingen grunn til å be om unnskyldning, anonym mente sikkert ikke noe vondt med det- han eller hun var nok bare nysgjerrig! Jeg har ingen problemer med å forstå det du skriver, jeg syns du er kjempeflink! Ha en flott, kreativ og "norskskrivende" uke!!!

  SvarSlett
 9. Dette er ikke noe å bry seg om! :-)Hun mente det nok ikke vondt heller.
  Dersom du ikke skriver, hvordan skal du bli bedre da?
  Skriv så mye du orker, syns du er kjempe flink!

  SvarSlett
 10. Dere er sååå hyggelig, dere gir meg mye kraft til å bli bedre :D
  jeg er allerede rørt med sååå mye godhet og kjærlighet :D
  Tusen takk til dere :D
  Stor klem!!!

  SvarSlett
 11. Kjempefin blogg!!!Ingen skriver perfekt..fortsett som du har gjort :)Blir glad av alle de koselige innleggene dine!!!Klem Anne ;)

  SvarSlett
 12. Takk til alle.
  Så hyggelig dere er :)

  SvarSlett

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin